Serveis ofertats i informacions d'interès

Endocrine, Doctors & Care

Visites presencials

La consulta mèdica tradicional

Els nostres especialistes poden atendre'l de forma presencial per la qual cosa únicament deu sol·licitar visita amb un d'ells. Pot demanar cita de forma telefònica o bé per correu electrònic des Sol·licita Visita i els nostres gestors li donaran cita el més aviat possible. En Centres figuren les ubicacions amb els seus corresponents telèfons.
Atenem pacients que estan afectats de problemes de les glàndules endocrines:
 Diabetis mellitus tipus 1 i tipus 2
  obesitat
 Problemes d'hipoglucèmia
 Trastorns de l'metabolisme dels lípids
 Trastorns de la glàndula hipofisària
 Trastorns de la glàndula tiroide
 Trastorns de les glàndules suprarenals
 Trastorns hormonals masculins i femenins
 Trastorns de l'metabolisme de l'calci
 Ecografia de tiroides
 Monitorització contínua de glucosa


Endocrine, Doctors & Care

Visites virtuals online

Et cuidem siguis on siguis

Si viu lluny o té problemes per desplaçar-se als nostres centres, vostè pot demanar una visita mèdica en línia. La visita mèdica en línia o televisita consisteix en l'ús de tecnologia de la telecomunicació (videoconferència, correu electrònic, telèfon) per facilitarlnto en pacients ja visitats prèviament i com a contacte inicial de valoració en nous casos. És un assessorament mèdic davant de situacions no urgentes.Cada vegada s'està utilitzant més i encara que no pot substituir la visita presencial, és d'una gran ajuda ja que pot facilitar el seguimiestas.Las televisitas sempre són realitzades per especialistes de centre i són de gran utilitat especialment en aquests moments de recomanacions de moure el mínim possible a causa de la pandèmia. SARS COV-2 

Com pot sol·licitar-nos una televisita?
 És tan senzill com enviar-la seva sol·licitud mitjançant la pròpia pàgina web (Sol·licita visita) i nosaltres ens posarem en contacte amb vostè per concretar els aspectes necessaris per dur-la a terme. Tan aviat com disposem de tota la informació, un especialista es faran càrrec de el cas i en el termini màxim d'una setmana s'efectuarà la televisita..Si desitja informació prèvia (dubtes, honoraris, terminis, etc.) abans de la sol·licitud pot enviar-nos un correu exposant les seves preguntes

Endocrine, Doctors & Care

Segona opinió mèdica

Tens dubtes?

Si té dubtes sobre el diagnòstic o el tractament que li han prescrit, vostè pot demanar una segona opinió mèdica. Consisteix en una valoració realitzada per un dels nostres metges experts sobre el diagnòstic, pronòstic, tractament i orientacions de futur d'un procés clínic d'un pacient quan es desitja confirmació o ampliació de la informació de la qual ja es disposa. Com pot sol·licitar-nos una segona opinió? És tan senzill com sol·licitar-la a l'apartat Sol·licita Visita o bé facilitant-nos el seu número de telèfon i el trucarem. l.

Informacions d'interés

Endocrine, Doctors & Care

Em cobreix la meva companyia asseguradora de Salut?

Mútues / Companyies asseguradores

Endocrine Doctors & Care té concert amb diferents companyies asseguradores.
Si us plau, abans de sol·licitar cita, confirmi si té concert amb nosaltres i les cobertures de la pòlissa. Quan sol·liciti la cita l'informarem quins facultatius té inclosos en la seva pòlissa. No tots els nostres facultatius atenen totes les companyies que es relacionen a continuació i deu consultar-ho a l'demanar cita.
Endocrinologia:
AGRUPACIO AMCI
ASSISENCIA SANITÀRIA COL·LEGIAL
AXA Salut
Cosalud
MUTUAL SALUS
Neurologia:
AEGON
AGRUPACIO AMCI
AME.ASEFA S.A.SEGUROS I REASEGUROS
HNA
MEDIFIATC
SEGURCAIXA ADESLAS S.A.
Cirurgia Endocrina i de l'Obesitat
AGRUPACIO AMCI
ASC
AXA Salut
MEDIFIATC
SEGURCAIXA ADESLAS S.A.


Endocrine, Doctors & Care

Et podem ajudar a gestionar la teva visita?

El teu gestor de SALUT

Aquest Servei d'Assessoria Assistencial s'encarrega de totes les gestions relacionades amb la teva futura assistència mèdica amb el nostre equip. Abans de les visites et pot gestionar les cites amb els diferents especialistes i les diferents exploracions complementàries que calguin.
En el cas que vinguis només o bé el necessitis per altres motius, et podrà ajudar en la programació o la preparació de proves. Una vegada conclòs el procés assistencial li pots demanar informació sobre és estat d'aspectes que hagin quedat pendents.
Si no vius a la nostra ciutat també et pot ajudar a gestionar la teva estada i també si et sorgeixen imprevistos. sI vols més informació envia'ns un Missatge des Contacte i digues-nos les teves necessitats.
Si vostè resideix fora d'Espanya i desitja ser atès en els nostres centres, si us plau enviï'ns un missatge des de Contacte i ens posarem en contacte amb vostè per ajudar-lo en tot allò que vostè necessiti per ser atès pel nostre equip d'especialistes.