Centres d'Endocrinología 

 Endocrine Doctors & Care reuneix endocrinòlegs i cirurgians endocrins àmpliament reconeguts, dels principals hospitals universitaris per oferir l'atenció especialitzada de pacients amb malalties endocrines. Oferim un diagnòstic precoç i el tractament mèdic o quirúrgic d'última generació d'acord amb les necessitats específiques de cada pacient. Oferim consultes i cirurgia en diversos centres de Barcelona Els nostres endocrinòlegs tenen una gran experiència en el maneig de les malalties endocrines, des de les tiroides, paratiroidees, suprarenals, obesitat i la diabetis. Hem incorporat les visites online i les segones opinions mèdiques per tal d'evitar els desplaçaments dels pacients que no viuen a la nostra àrea. 

So.licita una cita :  [email protected]

Serveis de Endocrine,Doctors & Care

Endocrine Doctors & Care

Visites mèdiques presencials

La consulta mèdica tradicional 

Endocrine Doctors & Care

Visites virtuals online

Et cuidem siguis on siguis


Endocrine Doctors & Care

Segones  opinions médiques

Necessites més opinions?

Endocrinologia barcelona


Prevenció de la infecció per SARS COV-2

 
  1. Conserva la distància de seguretat de 1,5 m entre persones
   2. Utilitza la solució hidroalcohòlica per a una bona desinfecció de mans.
   3. Protegeix la boca i el nas fent ús d'una mascareta durant tota la visita a el centre.
   4. En cas de presentar símptomes, no vinguis, anul·la la visita i avisa el CAP.
   5. Si no és estrictament necessari, acudeix a la    consulta sense acompanyant o en cas de ser molt necessari, amb un de sol 

Per què triar-nos?

  Equip especializat en transtorns endocrins 

Més experiència
Tots els anys, un nombre 
més creixent de persones acudeixen al nostre centre per ser ateses. Els nostres especialistes tenen una vasta experiència en tractar tot tipus de malalties endocríno-metabòliques especialment amb presentacions poc freqüents o complexes


Les respostes correctes
Un tractament amb èxit comença amb un diagnòstic exacte i els nostres doctors es prenen el temps i fan servir els recursos perquè així sigui un equip d'especialistes valorarà el què necessites i avaluarà el teu afecció des de tot punt de vista per crear el pla que sigui millor per a tu.

Atenció mèdica excel·lent
En el nostre centre es coordina cada aspecte de la teva atenció mèdica i els especialistes treballen junts per oferir-exactament l'atenció que necessites. El que en qualsevol altre lloc podria portar mesos, aquí es pot aconseguir en un temps reduït gràcies a la coordinació amb unitats de referència.


Experiència inigualable
Tots els nostres especialistes són de reconegut prestigi nacional i internacional.Se s'han format en els més prestigiosos hospitals de país, han format part de l'staff de molts d'ells i han participat en nombrosos assajos clínics internacionals. Són professors en diferents universitats.


Temes d'actualitat

Endocrine Doctors & Care

Cirurgía de la Obesidad

La cirurgia és un pilar fonamental per als pacients diagnosticats d'obesitat mòrbida que han de conviure amb problemes de salut com la diabetis mellitus, la hipertensió arterial, els problemes cardiocirculatoris o els trastorns respiratoris. L'objectiu de la cirurgia bariàtrica és doble: d'una banda, reeducar els hàbits alimentaris de manera que s'aconsegueixi la màxima reducció de l'excés de pes de manera mantinguda i en el menor espai de temps possible i, de l'altra, prevenir, reduir i tractar la comorbiditat lligada a l'obesitat.
 Dins de l'arsenal de tècniques quirúrgiques de què disposem actualment, com el bypass gàstric o la gastrectomia vertical, s'han desenvolupat tècniques més complexes per pal·liar els efectes devastadors de l'obesitat sobre aquests pacients. Els millors resultats s'obtenen en els centres de major experiència i en aquest cas, els nostres cirurgians posseeixen una dilatada experiència que els converteixen en referents de la cirurgia de l'obesitat. Si vol més informació envia un missatje a Contacte